autoschade hans goeree logo

Want autoschade komt altijd onverwacht

Kwaliteit en zorg voor onze klanten. Dat is wat Autoschade Hans Goeree hoog in haar vaandel heeft staan. Autoschade komt altijd onverwacht. Met alle ellende die zo’n ingrijpende gebeurtenis met zich meebrengt. En dan heeft u behoefte aan een vakkundige partner die u alles rondom de afwikkeling van uw schade uit handen neemt. Ontzorgen noemen wij dat. U kunt op ons rekenen.

Kwaliteit van service

U krijgt garantie op uw reparatie van uw voertuig. Dat geeft zekerheid. U kunt vertrouwen op het vakmanschap van onze medewerkers. Daarnaast zijn we geselecteerd en erkend reparateur voor Unive en Schadegarant en zijn we vertrouwensreparateur voor Achmea en Interpolis. De expertise van Autoschade Hans Goeree is voor deze verzekeraars steekhoudend bij de taxatie van de schade.

Kwaliteit van werken

Autoschade Hans Goeree beschikt over een professionele werkplaats. Perfect uitgerust en erop ingericht om het herstelproces hoogwaardig, maar zo snel mogelijk, uit te voeren. Hiertoe beschikken wij over 2 spuitcabines met drooginstallatie, goed opgeleide vakmensen, state of the art materiaal en een klantgerichte denkwijze. Snelle afhandeling en reparatie zorgen ervoor dat u weer snel kunt beschikken over uw voertuig.

Op de plaatafdeling wordt uw voertuig door gediplomeerde plaatwerkers onder handen genomen. Aanverwante delen bij de schade aan het voertuig worden gedemonteerd en het plaatwerk wordt hersteld of vervangen. Nadat het voertuig is gespoten met milieuvriendelijke lakken, wordt de auto weer helemaal opgebouwd.

Resultaat: een schitterend eindproduct

Mobiliteit

Bij ontzorgen hoort ook dat we er op toezien dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van uw schadeafhandeling. Daarom hebben we een groot aantal leenauto’s ter beschikking voor zowel particulieren als bedrijven. Van bedrijfsbus tot boodschappenauto, handgeschakeld of automaat. En was uw bedrijfsbus voor de aanrijding voorzien van autobelettering? Na reparatie krijgt u uw voertuig terug met nieuwe belettering. Dat is service en daar staan wij voor.

Industrieel spuitwerk

Machines, kantoormeubilair en objecten op de openbare weg. Zo verzorgde Autoschade Hans Goeree het spuitwerk van de dragers van een viaduct voor Rijkswaterstaat.

Specialistisch werk, prachtig resultaat.

logo hans goeree 600