AUTOSCHADE
Onze diensten bestaan uit het herstellen van elke type schade aan elk type voertuig. Of het nu gaat om een kleine of grote schade van auto, motor tot aan camper, u kunt met al uw schades bij ons terecht. Dankzij ons team kunnen wij elke schade snel en efficiƫnt herstellen. U kunt met alle merken bij ons terecht voor een kwalitatief hoogstaande reparatie. Op de plaatwerkafdeling wordt uw voertuig door twee vakkundige en gediplomeerde plaatwerkers onder handen genomen d.w.z. aanverwante delen bij de schade aan het voertuig worden gedemonteerd en het plaatwerk wordt hersteld of vervangen.
Nadat het voertuig is gespoten komt die hier terug en wordt dan weer helemaal opgebouwd.
autoschade werkplaats
SPUITWERK
Wij beschikken over twee spuitcabines voorzien van een drooginstallatie, waardoor op vakkundige wijze uw voertuig snel gerepareerd kan worden en wij daarmee aardig winst kunnen behalen op de reparatietijd, wat voor u als klant betekent dat uw voertuig niet langer bij ons staat dan nodig is. Uw voertuig wordt gespoten met milieuvriendelijke lakken.
spuitcabine
RECEPTIE
Op de receptie kunnen wij u helpen met het aanmelden van u schade bij de verzekeringsmaatschappij en het invullen van een schadeformulier, maar ook voor advies,offertes en taxaties kunt u bij ons terecht.
balie receptie